Vítejte ve světě lží, intrik a podvodů. Úspěšná herečka Sonja Stone se vrací do New Yorku, aby po roční absenci pokračovala v modelingu. Ovšem její návrat způsobí pár problémů a její návrat není až tak hladký, jak by si jistě přála. Chris...

Popis

Vítejte ve světě lží, intrik a podvodů. Úspěšná herečka Sonja Stone se vrací do New Yorku, aby po roční absenci pokračovala v modelingu. Ovšem její návrat způsobí pár problémů a její návrat není až tak hladký, jak by si jistě přála. Chris Andrews, pohledný syn farmáře z Iowy, je v New Yorku se svou rodinou, když si ho všimne vyhledávač talentů a domluví s ním focení. Nadšený Chris se vrhá do světa modellingu, aniž by věděl, co to znamená.

Pomocnou ruku mu podává mladá modelka Raina, které Chris padl do oka. Žárlivec Nico nemůže Chrise ani vystát, a tak mu háže pod nohy samé klacky. V ubytovně pro modely a modelky žije také dříve úspěšný Isaac a Marissa. Všechny tyto ukňourané slečinky má na starosti šéfka modellingové společnosti Claudia Foster, která není příchodem Sonjy dvakrát nadšena. Sonja navíc skrývá tajemství, které by ji mohlo zničit.