Temné kouty
Typ:
film
Žánr:
thriller, mystery
Délka:
113 min
Motto:
Minulost je minulostí… Dokud tě nedostihne.
Země:
USA, 2015
Sedmiletá Libby Day (Charlize Theron) jako jediná přežila brutální masakr své rodiny. Matka a sestry byly zavražděny během rituálního satanského obřadu přímo před jejíma očima. Za strašlivý zločin byl na základě Libbyina svědectví odsouzen na...

Popis

Sedmiletá Libby Day (Charlize Theron) jako jediná přežila brutální masakr své rodiny. Matka a sestry byly zavražděny během rituálního satanského obřadu přímo před jejíma očima. Za strašlivý zločin byl na základě Libbyina svědectví odsouzen na doživotí její bratr Ben.

O 30 let později.
Na Libby se obrátí tajný spolek s názvem Kill Club, který prošetřuje známé zločiny. Nutí ji přezkoumat události oné noci a znovu otevřít kapitolu života, ke které se již nikdy nechtěla vracet. Na povrch vyplouvají skutečnosti, které vnášejí trhliny do jejího tehdejšího svědectví.

Libby začíná pochybovat o pravdivosti věcí, které jako dítě viděla. Znovu otevírá hluboko pohřbené vzpomínky na tragickou minulost.

Mysteriózní thriller Temné kouty je adaptací knižního bestselleru slavné spisovatelky Gillian Flynn. Tou první bylo rafinované kriminální drama Zmizelá. V hlavní roli exceluje držitelka Oscara za film Zrůda, Charlize Theron (Hancock, Loupež po italsku).