Vzpomínáte si na nekorektní francouzskou komedii Co jsme komu udělali? Tak nyní je zde Srdečně vás vítáme, další podobně bláznivá komedie od stejného tvůrce, kterým je režisér a scenárista Philippe de Chauveron.V hlavní roli se opět představí...

Popis

Vzpomínáte si na nekorektní francouzskou komedii Co jsme komu udělali? Tak nyní je zde Srdečně vás vítáme, další podobně bláznivá komedie od stejného tvůrce, kterým je režisér a scenárista Philippe de Chauveron.

V hlavní roli se opět představí ztřeštěný Christian Clavier jako Jean-Etienne Fougerole, který je velice respektovanou osobností francouzské literární scény. Tento bytostný humanista a vrcholný intelektuál žije ve svém světě po boku bohaté manželky a je dokonale odtržen od reality. Což se mu stane osudným, když v televizní debatě propaguje svůj nový román Srdečně vás vítáme. V něm řeší téma pomoci lidem v nouzi, lidem bez domova, na útěku. V přímém přenosu vzdoruje silné kritice ze strany přítomného oponenta, který jej napadá, že sice hezky píše, ale v životě se tím není schopen ani ochoten řídit. A tak Jean-Etienne, aby osobním příkladem dokázal svou vstřícnost k potřebným celého světa, veřejně vyzve jakoukoliv romskou rodinu k společnému soužití u nich doma. Stačí, když zazvoní u brány jeho sídla a budou radostně vítanými hosty. A rozohněný Jean-Etienne rovnou na kameru nadiktuje i svou adresu.

Pak se nemůže divit, že u něj večer v ten samý den zadrnčí zvonek a za vraty stojí usměvavý Babik se svou početnou rodinou. Jean-Etiennovi nezbývá nic jiného než svůj veřejný slib dodržet. Netuší, že jej i jeho rodinu čeká jedna z nejtěžších životních zkoušek a hlavně brutální test míry tolerance, solidarity a humanismu.