Kaiju versus Jaegeři. Monstra z vesmíru versus pilotovaní obří roboti. Druhé kolo. Ve výpravném akční sci-fi Pacific Rim: Povstání se znovu hraje o planetu Zemi a my prohráváme.Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové...

Popis

Kaiju versus Jaegeři. Monstra z vesmíru versus pilotovaní obří roboti. Druhé kolo. Ve výpravném akční sci-fi Pacific Rim: Povstání se znovu hraje o planetu Zemi a my prohráváme.

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim, byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott Eastwood z Rychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety.

Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal.