Meryl Streep se pod vedením oscarového režiséra Jonathana Demme ve filmu Nikdy není pozdě podle scénáře oscarové scenáristky Diablo Cody představuje tak, jak jsme ji dosud nepoznali - v roli rockové zpěvačky a kytaristky.V původním a velmi...

Popis

Meryl Streep se pod vedením oscarového režiséra Jonathana Demme ve filmu Nikdy není pozdě podle scénáře oscarové scenáristky Diablo Cody představuje tak, jak jsme ji dosud nepoznali - v roli rockové zpěvačky a kytaristky.

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. Streep se ve filmu objevuje po boku své skutečné dcery Mamie Gummer, Ricka Springfielda coby člena kapely The Flash, jenž se do Ricki zamiloval, Kevina Klinea v roli Rickiina exmanžela, a Audry McDonald v roli Klineovy současné manželky.