Montana
Typ:
film
Žánr:
komedie, akční, drama, kriminální
Délka:
96 min
Země:
USA, 1998
Šéf zločineckého impéria přezdívaný Šéf, pověří Claire a Nicka, dvojici svých věrných profesionálních zabijáků, nalezením muže jménem Koo, který mu ukradl peníze. Stalo se tak na objednávku jeho partnera Wexlera a účetního Duncana, kteří se...

Popis

Šéf zločineckého impéria přezdívaný Šéf, pověří Claire a Nicka, dvojici svých věrných profesionálních zabijáků, nalezením muže jménem Koo, který mu ukradl peníze. Stalo se tak na objednávku jeho partnera Wexlera a účetního Duncana, kteří se spojili, aby ovládli společnost. Zabijáci muže skutečně dopadnou a přivedou před Šéfa, ukradené peníze však zmizely.

Navíc se situace dramaticky vyhrotí když se Koo pokusí Šéfa zabít zbraní, kterou mu podstrčila odložená Šéfova milenka Kitty. Vážně nemocnému Nickovi se sice podaří zasáhnout a útočníka zneškodnit, Kitty se však podaří zmizet. Šéf, který považuje útok Koo za selhání svých zabijáků, pověří dvojici hledáním Kitty a nařídí jim, aby sebou vzali na zaškolení také jeho přihlouplého syna Jimmyho.

Chytit Kitty nedá trojici velkou práci, jenže Jimmy se ji pokusí znásilnit a ona ho přitom zabije jeho vlastní zbraní. Toho se pokusí využít zrádný Duncan, který chce rozeštvat Šéfa a jeho věrné zabijáky. Namluví Šéfovi, že Jimmyho chladnokrevně zabila Claire a ten si objedná její popravu. Jenže zabít zkušenou vražedkyni není věc snadná. Nejenže se dokáže ubránit najatému vrahovi, ale navíc si dokáže důrazně vyrovnat účty také s Duncanem, Wexlerem i všemi, kteří ji zradili.