V roce 1953 se za nevyjasněných okolností ztratila zaoceánská výletní loď - tak trochu jako Titanic. Úvodní scéna, ve které je názorně ukázáno, co se na lodi ve skutečnosti stalo, je naprosto dokonalá a dá se říct, že je to nejpovedenější scéna z...

Popis

V roce 1953 se za nevyjasněných okolností ztratila zaoceánská výletní loď - tak trochu jako Titanic. Úvodní scéna, ve které je názorně ukázáno, co se na lodi ve skutečnosti stalo, je naprosto dokonalá a dá se říct, že je to nejpovedenější scéna z filmu. To ale rozhodně neznamná, že by zbytek za nic nestál. Děj se dále přenese do současnosti, na palubu lodi zabývající se pátráním po neobjevených vracích. Ta jednoho dne tuto ztracenou loď objeví.

Jelikož posádka vraky nehledá jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Začnou tedy loď prohledávat. Po chvíli se ale začnou členové posádky záhadně ztrácet a těm co zbývají začíná být jasné, že tady něco není v pořádku. V závěru filmu si všiměte scény, která jasně naznačuje, že mořské zlo zničit nelze a pokud máte jenom trochu pocit, že se vám to povedlo, objeví se znovu jinde nebo v jiné podobě.