Krvavý obchod
Typ:
film
Žánr:
akční, kriminální
Délka:
104 min
Země:
USA, 2015
Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil.Deacon...

Popis

Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil.

Deacon přiletí na Filipíny a záhy zachrání na ulici prostitutku Anu před mužem, který ji mlátil. Deacon s ní stráví noc, ale ráno se probere ve vaně plné ledu. Chvíli mu to trvá, než se vzpamatuje, ale pak si uvědomí, že ho někdo okradl o ledvinu.

Deacon má na Filipínách bratra George a starého přítele Kunga. Okamžitě volá Kungovi, chce svoji ledvinu najít, potřebuje ji pro Georgeovu dceru, která musí na transplantaci. Deacon pátrá po Aně a s tím mu pomáhá Kung, který má kontakty. Když Anu najdou, dozvědí se, že za vším stojí muž jménem Drake, který ji jen najal. Ana se přidá na Deaconovu stranu. Deaconovi dojde, že jeho ledvina už je v těle někoho jiného, ale on je ochoten i zabíjet, aby ji získal zpět.

George je pobožný a s bratrem moc nevychází, takže se v něm perou emoce. Svou dceru ale miluje, takže Deaconovi pomůže a zjistí, kdo jeho ledvinu má. George zná dobrého hackera a ten mu prozradí identitu muže, po kterém s Deaconem, Kungem a Anou pátrají. Čtveřice se odklidila do letního domu George, kde připraví plán útoku.