Druhá světová válka – pokusy o nezávislost východní Evropy podlehly prudkým útokům sovětské nadvlády. V Litvě jednoho kluka připravila válka o oba rodiče a sestru. Děsy, které vytrpěl, potlačuje. Uvězněn v sovětském sirotčinci se vzpírá proti...

Popis

Druhá světová válka – pokusy o nezávislost východní Evropy podlehly prudkým útokům sovětské nadvlády. V Litvě jednoho kluka připravila válka o oba rodiče a sestru. Děsy, které vytrpěl, potlačuje. Uvězněn v sovětském sirotčinci se vzpírá proti nelítostnému zacházení a bouří se proti krutým pravidlům onoho místa… ON však není obyčejným klukem. ON je mladý HANNIBAL LECTER.

Z této železné opony se mu však podaří uniknout a vydá se do Paříže, kde žije jediný jeho příbuzný. Strýc sice zemřel, ale zůstala zde záhadná a překrásná vdova, Lady Murasaki Shibuku, která ho přivítá doma. Příjemné a moudré zacházení Lady Murasaki podnítí v Hannibalovi dlouholeté vášně pro dobré jídlo, hudbu a malování. Nemůže mu však pomoci vypudit ony potlačované vzpomínky, které ho pronásledují jako noční můry.

Hannibal zahajuje svoji proslulou lékařskou kariéru a snaží se prozkoumat hlubiny svého vlastního podvědomí. Hannibalovi duchové se ukazují být reálnými lidmi – zvrácenými, predátorskými válečnými kriminálníky, od kterých potřebuje zjistit odpovědi na svoji minulost… a nakonec vykonat pomstu.