Kdo by je neznal? Lorelai a Rory žijí v kouzelném městečku Stars Hollow. Mají smůlu, tam se nic neutají, natož komplikované vztahy se svými přáteli a milenci. Rory nastoupila do nové školy Chilton. Ale Lorelai nemohla najednou splatit školné...

Popis

Kdo by je neznal? Lorelai a Rory žijí v kouzelném městečku Stars Hollow. Mají smůlu, tam se nic neutají, natož komplikované vztahy se svými přáteli a milenci.

Rory nastoupila do nové školy Chilton. Ale Lorelai nemohla najednou splatit školné proto se obrátila na své rodiče s kterými ale moc nevychází vyhověli ji pod podmínkou že k nim budou každý pátek chodit na večeři. Rory se na škole ze začátku moc nedaří, má tam sokyni ménem Paris s kterou se později spřátelí. Ve Stars Hollow má Rory nápadníka jménem Dean.

Lorelai vede hotel nezávislost. Její nejlepší kamarádkou je Sukie šéfkuchařka v jejím hotela která se zamilovala do svého dodavatele zeleniny. Na Lorelai se láska také usmála. Njedříve měla románek s Roriným učitelem Medinou ale ted kouká po Lukovi, který vlastní restauraci kam každý den Rory s Lorelai chodí .