Hvězda Michael T. Weiss zde hraje Jaroda, genia jehož výjimečná inteligence mu umožňuje zvládnout jakékoli povolání. V USA je vysílán v sobotu a diváci kteří ho sledují jsou převážně muži mezi 18-34 lety. Jako "Chameleón" používá Jarod svoje...

Popis

Hvězda Michael T. Weiss zde hraje Jaroda, genia jehož výjimečná inteligence mu umožňuje zvládnout jakékoli povolání. V USA je vysílán v sobotu a diváci kteří ho sledují jsou převážně muži mezi 18-34 lety.

Jako "Chameleón" používá Jarod svoje schopnosti na pomoc neprávem potrestaným lidem a zatím je pronásledován agenty tajné společnosti zvané Centrum. Odebrán rodičům jako zázračné dítě okolo roku 1960, Jarod stráví desetiletí osamocený pod laskavým vedením Sydneyho (Patrick Bauchau, Jasné a přítomné nebezpečí), psychiatra v Centru, zatímco výzkumný tým prodával Jarodovy služby za nejvyšší nabídku. Jako dospělý utekl Jarod z Centra a nyní používá svoje geniální schopnosti které mu umožňují získat potřebné znalosti a dělat jakoukoli profesi; například doktor, pilot nebo řidič formule 1.

Zatímco on se stále snaží unikat Centru, cílevědomá slečna Parkerová (Andrea Parker, Pohotovost) se ho zoufale snaží přivést zpět s pomocí počítačového genia z Centra, Brootse (Jon Gries, Twin Falls, Idaho).

Vždy jeden krok před Centrem Jarod cestuje napříč zemí hledající lidi, kteří potřebují pomoc, a přitom stále zkouší odhalit pravdu o své vlastní totožnosti a temná tajemství skrytá v Centru.
"Stejně jako my všichni, Jarod stále hledá kdo je a jak zapadá do tohoto bláznivého světa.
"V srdci jeho povahy, Jarod je člověk pátrající po pravdě v jeho vlastním životě a ve světě kolem něj, ale skrz oči a srdce je někdo, kdo je stále dětský v mnoha způsobech.